Burton Premiär Göteborg ikväll!

Party ikväll (hösten är en hektisk tid för oss snowboardfotografer/filmare) då det är premiärer i princip varje helg från början av oktober till mitten av december. Men är inte direkt det jobbigaste man kan göra =)
Med en flickvän stationerad i Östersund så är det inte mkt mer att göra på helgerna, tänkte köra ner hojjen för förvaring i helgen.. that´s it typ. Bygga klar menyerna till Nitros DVD vore fint att få klart också.




---- Om ikväll ----
Vi på Burton vill dela med oss av vårt överdrivna vinterpepp. Det gör vi bäst i samarbete stadens mest peppade snowboardbutik Concrete!

Under dagen kan ni kika på våra nya fräsha produkter och på kvällen bjuds det på Burton's teamfilm "The B-Movie" producerad av självaste Brad Kremer från MackDawg.

Vi bjuder på bra stämning, Norrlands guld bjuder på öl till de som är över 18. Är du fortfarande ung och lovande finns det läskeblask att tillgå. Kom vid femtiden för att käka något nygrillat från Burton's grill-tält.

Båda Concrete butikerna i Göteborg bjuder dagen till ära på en 10% rabatt på Burton hårdvara (Brädor, bindningar, boots). Erbjudandet gäller fredagen den 9:e Okt, ENDAST.

Så om doften från dina gamla boots får Tjernobylkatastrofen att likna ett aprilskämt kanske det är dags för ett par nya på fredag.

Filmen kickar igång vid 19:00! Don't be Late!