Maskerad

Efter en tung natt på maskerad och vandrandes genom stadsnatten i min outfitt har jag pysslat ihop en liten edit från gårdagens härj. Nån gång måste man ju börja videoblogga och täntke detta får bli lite av startskottet. Inget fancy bara en snabb timeline osså ut på webben. Har till och med varit så orka att jag gjort en slask-vimeo profil så den inte skall krocka med vettigare produktioner.

Maskerad from Chris Thelin on Vimeo.




Kan passa på att tipsa om Nitros premiär nästa helg. Nitro är ett av de projekten jag jobbat med i år och det skall bli kul att se hur det blir mottaget på lördag.

Göteborg är första staden ut sen följs den av bla, Stockholm, Östersund och Sälen men mer om dessa framöver.




------------
Filmpremiär & Halloweenfest
Nitro Sweden “Smorgasboard” &
Secondhands “Hands Up”
Lördagen 31 Okt, Göteborg

Välkomna till årets galnaste filmpremiär och fetaste Halloweenfest! Ni minns väl förra året?

Dj Dainja (Colors) och Supreme från (Looptroop) kommer stå för musiken.
2 Dansgolv, Filmpremiär av Nitros Svenska teamfilm ”Smorgasboard” & Secondhands ”Hands Up”, Fri entré och Happy Hour 20-22.00 bäddar för en galen kväll.

Då det är Halloween så är det självklart Maskerad som gäller. Bästa maskeradkläder vinner en resa till Val Thorens i Frankrike över nyår av Rollin Snow. Fina priser från Nitro, 686 och Skullcandy kommer även att delas ut.

Nitro Sweden ”Smorgasboard”
Det Svenska Nitroteamet hade en bra filmsäsong förra året. Resorna avlöste varandra runtomkring i världen och säsongen avslutades med ett photoshoot i Tandådalen.
Åkare : Tobbe Karlsson, Anton Gunnarsson, Anton Bilare, Mattias Nyberg, Nils Arvidsson, Mikael Sandy, Jonas Hagström och Johannes Skottheim, Sven Thorgren, Martina Larsson

Secondhands “Hands Up”
Vi får för 4e gången följa med runt om halva jorden och bjuds på skidåkning i världsklass hela vägen. Från en krokig 4 kink i Falun till meterdjupt puder i Distentis.

Skiers: Kristoffer Edwall, Niklas Eriksson, Johannes Andersson, Kim Boberg, Jim Johansson Wolf, Simon Ericsson, Lars Ilis, Jesper Guldbrand, Emil Forss, Sebastian Persson, Lasse Nyhaugen, Mårten Bergkvist and friends..


Var: Valand, Avenyn, Gbg
När: Lördagen 31 Oktober, “Halloween“
Happy Hour: 20-22.00
Filmstart: 22.00
Entré: Fri Entré 20-22.00
Ålder: 18 år
Dj: Dj Dainja (Colors) + Supreme (Looptroop)

Premiär Sponsorer:
Jägermeister
Red Bull
Nitro snowboards
Skullcandy
686
Rollin Snow

Premiär media partners:
www.transition.se
www.tacky.se
www.freeride.se
-------------