Glöm inte bort Go Snowboarding Day nu den 20:e, som om det inte vore nog med lägenhetsfunderingarna..


Då var det snart dags för den annual "Go Snowboarding Day" på söndag.

I år går det av stapeln i Bydalen och du kan redan idag anmäla dig för ett riktigt sweet deal!

Kika in den internationella sidan här

Jag vet faktiskt inte själv hur jag skall lösa det med tanke på att vi kanske har 1mm snö här i Göteborg för tillfället och har inte direkt tid att ta mig till Bydalen i helgen..
Kanske Frölunda borg om någon skulle vara sugen, ta en varmkorv, grilla och lite musik till ett mini-session?

Sitter i djupa funderingar, ligger ruggit nära till hands att köpa en lägenhet så på måndag får vi se. Skall fundera över helgen för det känns som ruggiga summor pengar att lägga ut men man kanske måste? Är det så man blir vuxen. Grym är läggan iallafall. Längst upp i huset i ett hörn, rejäl balkong och i princip hela lägenheten är nyrenoverad under 07/08.. Smått kär i att ha golvvärme och inbyggd vinkyl i köket..

Köket, färdigkittat med induktionshäll & vinkyl Del av sovrummet med utsikt mot stan


Ja det är klurigt sånt här.. men det är lätt en klar favorit bland de kanske 10-12 lägenheterna jag kollat på den senaste tiden.. Nu är ju bara frågan om det är värt pengarna även om man med all sannolikhet tjänar på att äga över tiden så måste man ju tänka på att ränteläget kan göra det ruggit tajt om några år.. speciellt om man har bil och motorcykel också som skall lekas med ;) Vi får se på måndag helt enkelt för nu är det pepparkaksbak som gäller och rensa huvudet lite.