Packad och klar för Sälen

Imorgon bär det av norröver för Oxborn Session och Nitro Snowboards shoot. Blir riktigt skönt att få komma iväg igen, hoppas på att vara uppe i såpass tid att man hinner ta sig en öl också på kvällen. Kamerorna är laddade och humöret är på topp, ska bli riktigt skönt att få träffa Evelina igen också, börjar vara några veckor sen sist nu.

Helgen inleds som vanligt med fredagspartyt, sen lördag och filmjobb under dagen/kvällen sen party från andra sidan! Jäkligt pepp på det, mindre pepp på att köra bilen själv till Tandådalen men så är det när man måste jobba på veckorna och alla drar upp redan onsdag.. meeen då slipper jag stiga upp och montera tält och sånt svammel på fre/lör/sön istället!

Nitro shoot mån-ons sen tillbaka till Götet för att klippa ihop eventet innan det är dags för filmning i Oslo nästa helg. Blir ett jäkla flängande för helgen efter det är det filmning i Kläppen. Bara hålla i hatten och försöka sova på transportsträckorna som jag brukar säg. Kommer ett gäng bilder och filmer i bloggen med andra ord den närmaste tiden.