SkullFilms åker Gumball 3000





Då är det officiellt, SkullFilms kommer filma Gumball 3000 under 2011 års tävling.
Jag är otroligt peppad på uppdraget och tacksam att förtroendet gavs till SkullFilms Productions och om något någonsin känns som rätt uppdrag för SFP så är det just Gumball 3000.

Tävlingen pågår under 6 dagar då vi åker från London till Istanbul med några av världens värsta bilar snabbt rattade av en hel drös av världskändisar, bla. Adrien Brody, Jackass’ Jonny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, David Hasselhoff, Hugh Hefner, supermodels Jodie Kidd, Caprice och Tyson Beckford, Kill Bill’s Daryl Hannah, action sports legends Tony Hawk, Matt Hoffman, Carey Hart, och rock stjärnor som Snoop Dogg, Eve, Bunn B, Cypress Hill, Travis Barker, Jamiroquai och Xzibit!

Resans rutt.


För dig som inte vet vad Gumball 3000 är så är tanken enkel. Förena musik, fashion, sport och racing och du kan läsa mer om eventet på Gumball 300 hemsida eller Ape to Gentleman’s Guide to the Gumball 3000 Rally

SkullFilms kommer filma från tävlingen och festerna med 2 releaser per dag för att hålla tittarna uppdaterade på en av världens med omtalade biltävlingar.

Video från fjolårets event